Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

mjölkstockning

Av louise olsson - 8 januari 2010 13:51

hejhopp nu har man drabbats av mjölkstockning igen andra ggr på typ 3 mån uchuch lilla thelma lek inte vi bröstet eller rätta sagt för sök låta bli och baja samtidigt som du ska äta:)

Ja natten va piss sov inget pga mjölkstockningen frös,svettades pissig ont i huvuder och nedre delen av ryggen, hade jag ont förra gången oxå så lustigt tycker jag..

Ja martin skulle somna Thelma för det långa passet idag (man kan få kämmpa lite efter 40 min) anners är hon vakne 5 min sen dötstrött!!

så jag och de andra ungarna gick bort till mamma, för vi tyckte det va kalt att asa ut thelma, så jag sov lite hos mamma!

Men martin lyckades inte somna henne:( så när vi kom hem15 min efter så va hon piss trött, då va det bara för mig att proppa i mig 2 nya alvedon på med kläderna och ut med barnvagnen, yr och svettig som jag va tog jag en promenad  ner till stan.men jag lyckades iallfall, hon sover än!


Ska se om vi ska ut å åka lite pulka idag,en liten stund, om jag inte blir allt för trött när alla dessa alvedonen slutar verkar i min kropp!

tur känner jag mkg mkt bättre än förra gången, fast förra gången hade jag i båda pattarna, överallt kunde inte röra mig för det gjode piss ont! denna gången är det bara på ovansidan på den ene patten!


Undra on tilda är innen i nån period nu för det e mkt skrik för hennes del eller om det kanske är nappen som gör sitt!är ju 2 veckor sedan hon helt slutade md den..och hon har inte frågat en ända gång efter den sen dess:)





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av louise olsson - 25 augusti 2013 15:46

Ännu en vicka som flugit dör bi, måste tiden gå så snabbt? Snart börja skolan och allt . Ja den veckan har vi väll inte gjort eller hunnit göra allt för möt, varit hemma hämtat lämnat i skolan på dagis, på träningar hos kompisar.. Vi va på lekplatse...

Av louise olsson - 18 augusti 2013 20:13

Idag tog jag de tre största barnen på midda på Bellas och sedan avslutade vi med ett biobesök, vi såg monster universal.. Den va uppskattad av barnen, även av mig... Sedan han vi inte hem förrens mina barn började bli trötta och sov nog kl 7 i kväll...

Av louise olsson - 15 augusti 2013 09:18

Nej jag har ju inte det.. Mer än att sommaren har gått alldeles för fort, man har inte hunnit med något hemma, fast igenteligen gör det ju inget för barnen har nog aldrig badad så mycket som denna underbara sommaren! Och nu är den över martin har bö...

Av louise olsson - 31 juli 2013 21:08

                                   

Hej

Av louise olsson - 31 juli 2013 20:37

I måndags var vi på Astrid Lindgrens värld, allt gick kanon, barnen va snälla och inget kinkande varken i bilen eller där uppe, Lilly va med nöjd och glad hela dagen... Itisdags var vi en runda på ikea och idag har vi slappat eller slappat med fyra ...

Ovido - Quiz & Flashcards