Alla inlägg den 28 juli 2009

Av louise olsson - 28 juli 2009 20:24

igår va vi en tripp på ölandsdjurpark!

det va en mkt trevlig dag, föruton de gångerna theo skulle komma till ro och sova, han kan knappt somna i bilen och inne på djurparken va det på tok för mkt han ville göra!


vi som hade tänkt oss en hotellfrukost på vägen, men vi hittade inget ställe:( så det blev nått litet fik på avlägensplats, men det funkade bra, va gott, men lite besviken va jag allt:)

  Strosade sen runt på djurparken som theo tyckte va kul, tilda är väll inte så impad av djur längre ville till vattenlandet, va varmt och soligt ju när vi gick på djurparken,men molande till sen, men vädret va perfa..

tilda och theo hade redigt skoj i vattenlande,martin och jag tyckte det va på tok för kalt!

sen bar det av till karusellerna, jag och tilda drog dit theo skulle sova då, tog visst en stund med en skrikig theo....

varför får man inte åka små snurrande barnkarusseller när man är gravid???


sen va det dax för den dyraste maten jag någonsin ätit...iallfall i snabbmats väg..hur kan de råna folk så...en liten mer kostade 20 kr:( kan ju bara tänka vad det anndra kostade då....sorjligt!

 theo vaknade så då blev det att vi åkte sagoslottet, tyckte han va kul:)

blev ettrån med sockervadd och popcorn..det va lilla jag som va sugen!

 körde sen hem kom en liten bit sen ville theo inte alls åka bil mer skrek och hade sig fick ta lite stopp,men somnade inte på vägen hem:( han hatar bilen!!!!!!


idag har vi flumat runt varit och tagi i dopp i sjön,sen badade ungarna i vattenspridaren, sen va det första gången på länge som vi grillade och misslyckades totalt:(


nej nu ska tilda in, är ute och leker med grannarna.... hon kom och påstod att hon skulle in och leka hos de nu, så nu blir det sängen..kl är mkt ju!!



Ovido - Quiz & Flashcards