Alla inlägg den 25 april 2009

Av louise olsson - 25 april 2009 19:34

hej..


nu har vi fått reda på ett datum när vårt lilla mirakel nr 3ska titta ut... som blir den 23/9-09.....

Denna grav va hur mkt som helst oplanerad, vi förstår knappt hur det har gått till?? men men, YTERST lite slarv och en ägglossning räcker visst:)

första veckan hade jag svårt att acceptera den och va inte spiciellt glad.... men det la sig och jag började tänka att det va kul...sen helt plötsligt hade jag smällt det bra och va överlycklig.. martin va lugn och glad från första början!

men vi visste inte redigt när den skulle komma ftersom jag bara hade haft en blödning sen amningstoppet..och den varade i knappt 2 dagar....och med tilda hade jag rätt mkt oregelbundet de 2 första blödningarna..men hon räknade på ca den sista blödning och fick ul efter den..

BM hade väldigt rätt där hon beräknade den till den 24/9 och på ul blev det den 23/9...


nu känner jag rätt mkt spratell i magen bara på sista veckan kännder jag det mkt tydligt...härligt härligt..

så nu hoppas vi att den lille vill stanna och komma till oss i sep:)


Ihelgen skulle vi igenteligen på påde 2 år kalas och dop..men lilla tilda började spy i natt och har spytt idag.så hon har fått en eftersläng av magsjukan...Andreas smittade nog hennne i tors, när martin och tilda va där och lånade darton,då va han kräksjuk ju....:(

hoppas inte vi andra blir sjuka oxå..


vilket härligt väder vi har fått:)sol och varmt,men det har blåst lite i dag och inte varit allt för härligt......menmen det e skönt ändå...



Ovido - Quiz & Flashcards